Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland naar dit schitterende vakantiegebied in Benissa/Moraira te komen.

Vliegtuig
De snelste manier is die met het vliegtuig naar Alicante of Valencia, een vlucht van ongeveer 2½ uur. Ons bevalt Transavia.com telkens uitstekend vanwege de prijs (zonder irritante extra toeslagen achteraf), de veelvuldige actietarieven, de keuze in vluchten vanaf verschillende luchthavens (Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam) en geen noemenswaardige vertragingen of annuleringen.

Een alternatief is vueling.com
Ryanair vliegt vanaf Eindhoven en Maastricht naar Alicante, terwijl KLM en Airberlin.com vanuit Amsterdam naar Alicante en Valencia vliegen. Een echte aanrader is www.lowcostairlines.nl Op deze website treft u heel overzichtelijk een uitgebreid aantal luchthavens in Nederland, België en Duitsland aan van waaruit diverse vluchten vertrekken naar Alicante en Valencia (even aanklikken als luchthaven van bestemming).

Bus vanaf vliegveld Alicante
Er is openbaar vervoer (bus) tussen de luchthaven Alicante naar Benidorm en Calpe enBenissa. (Website www.alsa.es) Vanuit Calpe kunt u een taxi nemen naar Benissa/Moraira.
Nieuw is beniconnect.com U kunt de shuttlebus of een prive bus of busje nemen. Mogelijk vanaf vliegveld Alicante en Valencia naar alle bestemmingen.

Auto huren
Het is goed mogelijk om een auto te huren. Wij raden u aan om een huurauto vroegtijdig vooraf te reserveren, dit om teleurstellingen en hogere prijzen te voorkomen. De autorit vanaf luchthaven Alicante naar onze villa's is heel makkelijk te doen en duurt nog geen uur, vanaf Valencia duurt de rit een kwartiertje langer.